Vad gör jag?

Se till att alla trivs, se till att alla är delaktiga. Musik väcker känslor, rätt musik i trevligt sällskap gör att man till slut inte kan sitta still.

Det finns alltid en nyckel för att dra igång och behålla glada människor på ett dansgolv. Se musiken som en nyckelknipa. Nycklarna är musiken, det gäller bara att använda rätt nyckel i rätt ordning för att stämningen ska vara på topp hela kvällen.

Arne Talving13november100128_Copyright Arne Talving0001Arne Talving Copyright

Jag har egentligen tre olika verksamhetsgrenar inom Dj & Entertainment.

Den första som jag nämnt, Dj.andet ofta i samband med entertainer, dvs har inget emot att prata mellan låtarna.

Arne Talving13juni082238_Copyright Arne Talving0001Arne Talving Copyright

Den andra verksamheten “Sjung, skratta med och åt varandra”. Där jag vänder och vrider på den svenska (även en del utländska) musikskatten. På ett roligt underhållande lättsamt sätt sjunger vi slagdängor och skrattar med och åt varann, blir alltid succé. Underhållningen anpassar jag till gästernas ålder så att alla kan vara med och känna sig delaktiga.

Vanligt är att jag börjar med denna underhållning 30 minuter innan det är dags att köra igång dansen. Ett fantastiskt bra överraskningsmoment som drar igång festen ordentligt.

Underhållningen “Sjung, skratta med och åt varandra” är en egen variant som påminner lite om “Så ska det låta”. Vanliga kunder är företag som lägger in underhållningen till kaffet eller efter maten på konferensen. Fjällanläggningars after-ski och olika nöjesanläggningar.

Tredje verksamheten är Karaoke. Ibland kör jag melodifestival där man bordsvis sjunger ett bidrag. Tillsammans röstar vi fram en vinnare på samma sätt som de gör på riktiga melodifestivalen. Talangjakt är en annan form man kan ha kul med, eller vanlig traditionell karaoke där man anmäler sig för att sjunga.