Om sidan

Den här sidan drivs inte längre i Arne ”Kavastu” Talvings regi. Vi som nu driver sidan gör det istället som en fan-sida för honom samt som en blogg för dig som vill lära dig mer om investeringar. Vi lämnar aldrig ut personliga råd och all information på sidan bör ses som generell information som var aktuell i stunden den skrev. Ta alltid egna välgrundade beslut innan du gör en investering.

 

Jag som driver den här sidan heter Sten Malmgren och är en privatsparare. Jag har ett stort intresse för finans och investeringar. Jag har själv sparat på börsen i många år nu och har varit relativt framgångsrik. Jag vill dock påpeka att jag är ingen expert och inte heller någon rådgivare. Jag har däremot ett väldigt stort intresse för investeringar av alla de möjliga slag och jag vill gärna inspirera andra att börja investera för att få en större ekonomisk frihet.

Jag själv investerar mycket i aktier men har även en hel del fonder, och det var med fonder jag började min investeringskarriär. Jag spenderar oftast någon timme varje dag på att lära mig mer om börsen, olika branscher och om olika bolag.

En av mina förebilder inom investeringar är Arne Talving som ni säkert redan har förstått. Jag tycker att han är väldigt inspirerande då han har tagit fram en helt egen strategi som gjort honom framgångsfull, och som han idag delar med sig av.

Jag hoppas att du kommer känna dig motiverad till att komma igång med investeringar när du läser här, eller fördjupa dig ännu mer om du redan har börjat spara. Kom ihåg att aldrig investera mer än du har råd att förlora då börsen alltid är en risk.