TOPPAT – BLOGG

Nu är det drygt ett år sedan jag lade ut blogginlägget VISST TOPPAR DET

Att börsen började närma sig en topp var jag övertygad om, men frågan var bara när.

Min gissning har inte gått ut än, trodde nog att den sista optimistvågen skulle vara längre än den verkligen blev.

Med mycket tjat från min sida på blogg och twitter under perioden 24-31 januari 2015 lyckades jag få in 385 bidrag.

Resutatet av alla dessa bidrag var man trodde att börsen skulle toppa på för index och vilket datum finns att läsa i blogginlägget ÄNTLIGEN TOPPAR DET

Tävlingen pågår fortfarande och är inte avgjord än.

Skärmavbild 2016-02-02 kl. 10.12.15

Enligt uppsatta regler för tävlingen så måste den svarta stödlinjen brytas för att den ska vara avgjord.

Vinnare i flera kategorier ska koras. Närmast index och närmast datum.

Vi har en känd finansprofil som stor vinnare ifall stödlinjen bryts.

Han har prickat in toppen ganska exakt på både datum och index.

Publicering av vinnare sker när tävlingen är avgjord.

/KAVASTU

4 thoughts on “TOPPAT – BLOGG

  1. Hej!
    Följt dig länge och håller även på med samma sak som du just nu, lägger in och “leker” med data i excel, dock inte för svenska börsen utan för en annan börs i Europa. Tanken är att kunna starta en blogg och kanske skriva lite osv för att lära sig själv. Men min fråga, kan man zooma och rita linjer i excel som du gör eller använder du något speciellt till de? Har försökt att googla, vet inte om jag som inte förstår/hittar men vore tacksam om du kunde förklara snabbt vart jag kan hitta det verktyget!
    Tack för en bra blogg!

  2. Inget med inlägget att göra, men håller på att bygga upp en bas av data likt dig men för en annan börs i Europa då jag nämligen bor i ett annat land. Jag använder som dig excel, men har en fråga, har försökt leta men har inte fått något vettigt svar; För att zooma in som du gör ibland på dina diagram samt även ritar i dem, hur gör jag det i excel? Vad är det för funktion (om de nu är excel). Vore väldigt tacksam om du kunde svara mig på denna fundering.

    Mvh
    Marcus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *