20:45 – BLOGG

Nu ett avslöjande i dubbel bemärkelse.

I ett bloggsläpp 1 december 2016 tillkänngav jag att Kavastu funnits på Nordnets Shareville i hemlighet under en månads tid, men under en hemlig pseudonym.

För att förklara det första avslöjandet så länkar jag exklusivt till morgondagens krönika i den digitala nättidningen Börsvärlden.

Klicka på nedanstående länk:

HAN SKUTTADE EN VINTERSÄSONG

Det andra avslöjandet är nu moget att presenteras. Den stora nyheten i årets upplaga av Kavastus Trender 3.0 med premiär i oktober.

Du hittar nyheten i länken nedan. Under STOR NYHET i det grå markerade fältet.

Klicka på nedanstående länk:

LÄNK TILL STOR NYHET

Det innebär att i detta nu så släpps intresseanmälan för Kavastus Trender 3.0 i höst. Intresseanmälan finns i samma länk.

/KAVASTU

 

8 thoughts on “20:45 – BLOGG

 1. När du redovisar ditt resultat så har du inte med den första tiden när det gick mindre bra. Dessutom är inte sista dagens (-2%) medräknade i dina +16%.

 2. Tack för en bra blogg! Är lite nyfiken på vad du har studerat? Och om det är något du skulle vilja rekommendera?

 3. Hej Arne!
  Jag följer dig både på Twitter och här i bloggen. Jag tycker du är grym och jag försöker lära mig så mycket jag bara kan. Har börjat läsa dina blogginlägg från när du började blogga. Väldigt intressant och givande. Tänkte höra med dig om ungefär när (från vilket datum) räknar du att pågående uppåttrend påbörjades och i vilken vågrörelse vi är i nu (första, andra eller tredje).

  Stort tack för att du delar av dig av din kunskap, det uppskattas enormt!

  Mvh Markus

  1. Hej Markus och tack. Jag räknar med botten i OMXSPI februari 2016. Jag tolkar som att vi fortf befinner oss i första vågen upp. MVH Arne Kavastu

 4. Hej Arne,

  Du har möjligtvis inte planerat ett blogginlägg där du pratar lite om du man kan dokumentera en egen analys av ett bolag på ett smart sätt?
  Alternativt hur du dokumenterar en egen analys av ett bolag, det vill säga om det är något du vill avslöja?

  I mina ögon skulle det vara väldigt intressant att läsa om!
  För övrigt riktigt inspirerande att läsa din blogg/twitterprofil 🙂

  Ha det bra !

  1. Hej Sebastian! Tiden räcker inte till att blogga på senare tid tyvärr. Kanske finns det tid i en framtid. Det är för övrigt saker på gång som jag inte kan avslöja innan det blir officiellt. MVH Arne Kavastu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *